Ajutor 0765 60 30 30

Welcome User

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.furnizori-evenimente.ro

Versiunea 1.1 – actualizat la data de 24 Octombrie 2017

1. Informatii despre site

Tel: (+40) 765 60 30 30
email: contact@furnizori-evenimente.ro

furnizori-evenimente.ro este un portal web de anunturi si publicitate gratuita cu informatii si analize ale furnizorilor ce contine date si detalii. Prin aceasta platforma, cu ajutorul Facebook, twitter, instagram si a altor mijloace de comunicare se doreste a fi promovati userii ce s-au inregistrat pe acest site.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1. Continutul si design-ul furnizori-evenimente.ro inclusiv look&wall-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea furnizori-evenimente.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu” si in „Blog”  devin proprietatea furnizori-evenimente.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul furnizori-evenimente.ro, dreptul
de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

Sunt interzise:
a. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
b. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.2. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul furnizori-evenimente.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact@furnizori-evenimente.r0 cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor furnizori-evenimente.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002.

2.3. In cazul operelor incarcate de utilizatori, furnizori-evenimente.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului furnizori-evenimente.ro fiind informarea cititorilor nostri in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa contact@furnizori-evenimente.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor  sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din Legea 365/2002.

2.4. Utilizatorii furnizori-evenimente.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma furnizori-evenimente.ro Facebook twitter Instagram etc. sau orice alt tip continut.

3. Suspendarea accesului

furnizori-evenimente.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Viata privata

furnizori-evenimente.ro respecta viata dvs. privata (si a clientilor) si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

furnizori-evenimente.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

5. Aprobarea comentariilor

furnizori-evenimente.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de furnizori-evenimente.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma furnizori-evenimente.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii furnizori-evenimente.ro.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii furnizori-evenimente.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea furnizori-evenimente.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

6. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

Furnizori-evenimente.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica furnizori-evenimente.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii

 

Leave a comment