Ajutor 0765 60 30 30

Welcome User

Instructiuni de adaugare anunt si reclama pe wall

Bine ati venit pe site-ul nostru. In aceasta pagina aveti toate informatiile referitoare la postarea dumneavoastra pe site, editare, stergere, sectiuni, inregistrare etc.

Pagina de logare/inregistrare: puteti sa va logati direct prin Facebook, fara a pierde timpul facandu-va un cont. Va puteti inregistra ca furnizor sau client. Completati toate campurile cu datele dumneavoastra personale si selectati optiunea de furnizor sau client.
Dupa ce apasati butonul de inregistrare sunteti logat si puteti sa dati ratinguri si comentarii pe wall sau sa postati anunturi, oferte , fotografii si videoclipuri.
Pentru orice nelamurire sau inconvenient va rugam sa folositi una dintre modalitatile de contact.

Pagina de WALL este o pagina interactiva bine implementata in materie de SEO, ce va permite a posta fotografii, linkuri de youtube, pagini de blog, text etc. cu taguri si linkuri spre site-ul dumneavoastra, profil de facebook, butoane de like si share pe facebook, etc. Aceasta pagina o putem considera baza reclamei/promovarii dumneavoastra si puterea de indexare a acestui site. Puteti adauga postarile dumneavoastra pe aceasta pagina dupa ce v-ati creat anuntul/profilul de furnizor.

Pagina de furnizori: dupa ce v-ati inregistrat un cont nou va puteti insera absolut toate datele dumneavoastra privind activitatea ce o desfasurati, de la localizare pe harta la site, blog, pagina facebook,galerii externe, link de youtube/vimeo cu video de prezentare etc.

In pagina de oferte va puteti posta un anunt cu oferte privind reducerea de pret sau perioada limitata etc. Ca in orice alta pagina va puteti insera majoritatea datelor si linkurilor dorite.

In cazul unor abateri repetate de la regulament userii sunt pasibili la o restrictionare a userilor si/sau a IP-urilor.
Suntem in coninua dezvoltare. Daca aveti sugestii/neclaritati va recomand sa ma contactati aici prin comentarii la aceasta postare, la telefonul afisat sau prin cea mai eficienta metoda -> pe Facebook la profilul/pagina/grupul Furnizori Evenimente. Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc mult succes in activitatea dumneavoastra.

Leave a comment