Ajutor 0765 60 30 30

Welcome User

Acest furnizor nu are nici o postare

 

Trupa de dans profesionist Cabaret Sensation va ofera cel mai complex program artistic cu coregrafii exceptionale, costume si muzica originale pentru organizarea unui eveniment memorabil.
Patru dansatoare profesioniste vor pune in scena pentru dumneavoastra un adevarat maraton artistic de 30 de minute cu 12 coregrafii specializate la alegere de tipul: Brazilian Show, French Can Can,
Burlesque, Jazz Dance, Latino Dance, Dans Cubanez, Dans Rusesc, Dans Grecesc, Dans Popular, Dans Tiganesc, Dans Oriental, Dans Modern.
Un spectacol de dans total, o atmosfera de senzatie, o experienta artistica absolut remarcabila. Mentionam ca acest tip de show se potriveste perfect la nunta, botez, aniversare, petrecere corporate,
petreceri private cu diferite ocazii, spectacole in-door si out-door.
Nu pierdeti aceasta oportunitate fantastica de a va transforma evenimentul, intr-un moment deosebit pentru toti cei prezenti.
Rezervati acum trupa de cabaret accesand website-ul www.gold-event.ro. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie si telefonic la 0767-773-473.
Mentionam ca in aceasta perioada desfasuram o campanie de promovare care va ofera pentru toata gama de programe artistice reduceri de pana la 70 %!!!

Create your rate

Nu sunt aplicate calificative.

Acest Furnizor / Activitate nu are Oferte inregistrate.

Trimite-mi un mesaj