Ajutor 0765 60 30 30

Welcome User

Acest furnizor nu are nici o postare

Traim pentru momentele de bucurie, pentru acele momente frumoase din viata care iti aduc emotii traite o singura data. Nunta si botezul iti aduc unele dintre aceste clipe unice.

Mai tarziu iti vei dori sa treci inca o data prin ele, sa simti tot ce ai simtit atunci. Singura sansa de a le retrai e sa le imortalizezi in poze si filmari.

Doar ca alegerea fotografului, cameramanului a DJ-ului sau a sonorizarii poate strica sau, din contra, pune in valoare aceste momente unice. Gandeste-te putin:

  • Cum ar fi sa ai fotografii de nunta in culori sterse, contralumina, prost incadrate?
  • Cum ar fi ca fotograful sau cameramanul sa rateze cele mai frumoase si emotionante momente de la nunta, botez, petrecere sau serbare?
  • Cum ar fi sa ai o comunicare nereusita cu fotograful sau cameramanul?
  • Cum ar fi, pe scurt, ca pozele si filmarile de la cele mai frumoase evenimente din viata ta sa nu se ridice la nivelul momentului?

Uita de asemenea probleme. Suntem o echipa care se ocupa de oferirea celor mai bune servicii pentru nunta si botez in Braila si, la cerere, si in alte zone ale tarii.

Vezi mai jos 5 motive pentru care poti apela la noi cu maxima incredere:

  1. Oferim servicii complete pentru ca evenimentul tau sa iasa perfect

Firma noastra ofera filmari nunti si botezuri in Braila, insa asigura totodata si sonorizare pentru evenimente, plus DJ si tot ce tine de muzica.

In plus fata de serviciile obisnuite, oferim  filmare nunta full hd, fotografii nunta, fotografii trash the dress, filmare botez full hd, fotografii botez, sedinte foto cu copii, serbari gradinita, serbari scoala, fimare cu doua camere, albume fotocarte de diferite dimensiuni, doi fotografi, doi cameramani.

Totul intr-un singur loc. Nu trebuie sa cauti mult si bine dupa toate aceste servicii, le gasesti la noi pe toate. Si, trebuie subliniat, totul de calitate.

  1. Te vom trata cu prietenie si vom fi atenti la nevoile tale

De un lucru poti fi sigur: Nu suntem acei oameni, fotografi, cameramani sau altceva, care nu stiu sa te trateze, care nu sunt atenti la nevoile tale.

Pentru noi clientul este persoana principala a oricarei sedinte. Incercam sa-l facem mereu sa se simta in largul sau, sa simta ca are in noi un partener, nu pe cineva care il streseaza.

  1. Avem ani de experienta in spate

Oricand poti angaja, la un pret foarte mic, pe cineva care abia a pus mana pe o camera video sau aparat foto pentru prima data.

Rezultatul va fi pe masura, adica prost, iar tu risti ca invitatii sa fi facut poze mai bune decat cei pe care i-ai angajat.

Nu e cazul nostru. Avem deja ani de experienta la nunti si botezuri in Braila din postura de fotografi si cameramani.

Stim ce trebuie facut si stim cum trebuie facut. Cu noi nu risti, mergi la sigur.

  1. Cele mai bune aparate

Pozele, filmarile sau muzica nu tin doar de calitatea celor care le fac. Tin si de instrumentele pe care le au. Noi am investit mult in aparate in ultimii ani astfel incat sa iti oferim tehnologie de varf si cea mai buna calitate pe care o poti obtine.

Instrumentele de calitate fac diferenta.

  1. Profesionisti 100%

Tu trebuie sa fii relaxat la evenimentul tau, nu sa ai si grija fotografilor, cameramanului sau DJ-ului care nu stiu ce fac, ajung tarziu sau incurca.

Suntem profesionisti si principalul nostru rol e sa facem lucrurile sa functioneze perfect.

Create your rate

Nu sunt aplicate calificative.

Acest Furnizor / Activitate nu are Oferte inregistrate.

Trimite-mi un mesaj