Ajutor 0765 60 30 30

Welcome User

Acest furnizor nu are nici o postare

  • Fotografia de studio prezintă avantaje față de alte tipuri de fotografii prin posibilitatea de a obține calitatea maximă, prin utilizarea luminilor într-un mod creativ. De asemenea, studioul oferă mediul optim pentru a schimba mai multe ținute și fundaluri pentru realizarea unor amintiri unice
  • Fotografia de botez presupune surprinderea momentelor importante din ziua botezului, începând cu pregătirea copilului, slujba religioasă și petrecerea de după botez. Cei doi fotografi vor fi prezenți pe tot parcursul acestor evenimente, în limita a 10 ore, asigurând imortalizarea celor mai frumoase momente.
  • Fotografia de nuntă implică prezența a doi fotografi pe parcursul întregii zile, surprizând toate momentele importante, de la obiceiurile dinaintea nunții, la emoțiile de la Primărie, primele poze cu buchetul de mireasă, lacrimile părinților în biserică și bucuria invitațiilor de pe ringul de dans. Prin prezența a doi fotografi aveți garanția că niciun moment nu este ratat și amintirile vor fi păstrate pentru totdeauna.
  • Oglinda foto - oglindă foto (realizare de fotografii instant, de tip selfie, beneficiind de accesorii distractive și variate, pozele fiind personalizate cu numele evenimentului; pozele se pot folosi ca mărturii, având atașată bandă magnetică. Pozele se pot încărca instant pe pagina de Facebook)

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne vizitati www.joartstudio.ro

Create your rate

Nu sunt aplicate calificative.

Acest Furnizor / Activitate nu are Oferte inregistrate.

Trimite-mi un mesaj