Ajutor 0765 60 30 30

Welcome User

Acest furnizor nu are nici o postare

CINE SUNTEM

 

GRUPUL VOCAL-INSTRUMENTAL "POLIPHON" INFIINTAT IN ANUL 1991 , VA CONFERA SIGURANTA UNEI PETRECERI DE VIS DATORITA SERIOZITATII , PROFESIONALISMULUI SI BUNULUI SIMT . EXPERIENTA SI PREGATIREA PROFESIONALA NE PERMITE SA ABORDAM O GAMA FOARTE VARIATA DE GENURI MUZICALE SATISFACAND CERINTELE TOT MAI EXIGENTE ALEA PUBLICULUI . MOTTO-UL NSTRU ; O PETRECERE DE VIS CU O FORMATIE DE VIS

 

Din petrecerile noastre

 

 

CE VA OFERIM

 

Experienta acumulata si seriozitatea cu care privim lucrurile, ne-a ajutat sa putem colabora fara probleme cu nume mari ale muzicii usoare si populare romanesti, cum ar fi: MARCEL PAVEL , MIRABELA DAUER , FUEGO , MONICA ANGHEL , MIHAI TRAISTARIU , PAVEL STRATAN , SOFIA VICOVEANCA , LAURA LAVRIC , MIOARA VELICU , ANTON ACHITEI , DANIELA CONDURACHE , MARIA DRAGOMIROIU , CRISTI SI VASILICA TATARU-NASTASE , MATILDA PASCAL COJOCARITA SI MULTI ALTII .
In functie de cerinte si de genul petrecerii, colaboram cu DJ profesionisti care impreuna cu ajutorul echipamentelor de sunet si a luminilor profesionale, va ofera o atmosfera de vis, o seara de neuitat la preturi accesibile pentru fiecare.
Deasemenea colaboram cu profesionisti in domeniul Foto si Video care va pot oferi servicii de inalta calitate la preturi accesibile pentru fiecare client in parte, imortalizand astfel petrecerea de neuitat a dumneavoastra.
La cerere va putem oferi si invitati de marca de pe scena muzicala si artistica din romania pentru a va incanta cu diverse programe muzicale sau artistice in functie de cerintele dumneavoastra.

Create your rate

Nu sunt aplicate calificative.

Acest Furnizor / Activitate nu are Oferte inregistrate.

Trimite-mi un mesaj