Ajutor 0765 60 30 30

Welcome User

Nu sunt imagini de afisat

Acest furnizor nu are nici o postare

Vă putem spune ca suntem pasionați de ceea ce facem și încercăm să aducem magia în imaginile surprinse. Momentele frumoase ale vieții trebuiesc povestite, nu cu ajutorul vorbelor, dar mai mult ca sigur prin lumini și umbre…despre viață și oameni.

Feel art este o echipă formată din oameni creativi, pasionați și cu experiență în domeniul foto și video. Misiunea întregii echipe este aceea de a imortaliza momentele de neuitat din viața dumneavoastră cu ajutorul aparatelor de fotografiat și a camerelor de filmat.

Feel art vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii și produse. Începând cu fotografie profesională, filmare Full HD sau 4K, filmare cu macara, albume digitale diferite dimensiuni, tablouri canvas, folio box, USB-uri personalizate !

Dar, destul despre noi. Urmeaza sa te casatoresti? Esti interesat sa imortalizam ziua cea mare? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Create your rate

Nu sunt aplicate calificative.

Servicii foto – video

Turn your event into a work of art

Vă putem spune ca suntem pasionați de ceea ce facem și încercăm să aducem magia în imaginile surprinse. Momentele frumoase ale vieții trebuie povestite, nu doar cu ajutorul vorbelor, dar mai mult ca sigur prin lumini și umbre…despre viață și oameni. Feel art este o echipă formată din oameni creativi, pasionați și cu experiență în domeniul foto și video. Misiunea întregii...

Trimite-mi un mesaj