Ajutor 0765 60 30 30

Welcome User

Acest furnizor nu are nici o postare

Hey tu, bine te-am gasit!

Belle Art Photography SRL prin fotograful profesionist de nunta Alex Pasarelu, te invita pe site-ul sau pentru un portofoliu complet in fotografia de eveniment. Sunt pregatit tehnic si profesional sa iti ofer fotografii de calitate la un pret corect. Sunt fotograf profesionist de nunta cu multa experienta si te astept cu mai multe intrebari!

Asa cum am spus in cateva interviuri, iubesc sa creez amintiri, iubesc fotografia cu viata.

Sunt fotograf membru al celor mai inalte societati internationale de nunta si am si cateva premii, poate conteaza pentru tine din punct de vedere al calitatii.

Wedding Photography Select din UK, MyWedd din SUA, Fearless Photographers din SUA si Looklikefilm Pro USA.

De asemenea sunt nominalizat in finala de fotografie de nunta in catalogul fotografi-cameramani, in cea mai mare competitie de fotografie de nunta din Romania.

Nu uita, atunci cand iti cauti un fotograf de nunta asigura-te ca ai studiat bine piata si ca cel pe care il alegi sa fie unul dintre cei mai buni. Fotografiile sunt si vor ramane pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii tale. De aceea este imperios necesar ca omul pe care il alegi ca si fotograf profesionist sa fie pregatit sa ofere cea mai buna calitate a imaginilor. Mai mult decat calitatea conteaza emotiile transmise prin fotografii, de aceea un fotograf de evenimente are nevoie de viziune, iar viziunea nu vine prin a-si cumpara un simplu aparat foto, ci prin experienta bogata de-a lungul timpului.

Te astept si pe tine!

Alex Pasarelu - Fotograf de nunta

Prowd Owner al Belle Art Photography SRL

fotograf de nunta - BelleFoto.ro fotograf de nunta - BelleFoto.ro fotograf de nunta - BelleFoto.ro fotograf de nunta - BelleFoto.ro fotograf de nunta - BelleFoto.ro fotograf de nunta - BelleFoto.ro

Create your rate

Acest Furnizor / Activitate nu are Oferte inregistrate.

Trimite-mi un mesaj